/
Werken als specialist

Werken als specialist

Als consultant bij 3fifty ben je niet alleen technisch goed onderlegd, maar ben je ook in schriftelijke en verbale communicatie sterk. Je werkt met innovatieve oplossingen en hebt veel contact met mensen. Een consultant bouwt niet alleen een technische oplossing, maar denkt mee met de klant en adviseert op zowel technisch- als strategisch- en managementniveau. Als je wilt werken als specialist ben je bij ons aan het goede adres.

Zonder arrogant te zijn, durven wij hardop te zeggen:

“Wij zijn een top werkgever,
als je Microsoft / Azure-specialist bent!”

Interessante projecten en een uitstekend aanbod

Marktconforme arbeidsvoorwaarden zie je terug bij veel bedrijven. Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen: stap je over voor de arbeidsvoorwaarden of voor de mogelijkheid om verder te groeien en te werken bij een bedrijf waar jij je ei in kwijt kan? Bij 3fifty kan je dé specialist worden en uitblinken in je vak. In het 3fifty-lab zijn de allernieuwste producten beschikbaar en kan je naar hartenlust je kennis verder uitbreiden. Als specialist ben je trekker van jouw specialisme en zorg je ervoor dat je je kennis deelt met je collega’s tijdens kennissessies en op de online-omgeving.

Lees hier meer over onze cultuur of bekijk onze vacatures.

Onze cultuur

Je kan ons het beste omschrijven als eerlijk, intellectueel en vooruitstrevend. We streven altijd naar de beste oplossing of het beste advies voor onze klanten.

Wat is jouw volgende stap? Bekijk de vacatures bij 3fifty.

Waarom 3fifty

3fifty is een gedreven en enthousiast bedrijf met consultants die onze klanten op technisch en procesvlak helpen beter te worden en het beste uit hun eigen bedrijf te halen. 

3fifty-consultants zijn échte specialisten. Bij 3fifty combineren we onze projectmatige aanpak met trainingen om technische oplossingen en kennis over te dragen. Vervolgens zorgt onze Support of Managed Service dienstverlening voor het optimaal continueren en optimaliseren van een omgeving en de bedrijfsprocessen die we hiermee ondersteunen.

“Bij 3fifty heerst een open en gezellige sfeer waar we de ruimte hebben voor persoonlijke ontwikkeling en het uitvoeren van gave opdrachten bij onze klanten. Door de hechte band met Microsoft hebben we toegang tot nieuwe technieken en processen die uitkomen voor Cloud omgevingen. Hiermee kunnen we onze eigen kennis en inzichten vergroten. En voor onze klanten een optimale omgeving realiseren.”

3fifty

Werken als specialist bij 3fifty?

Bekijk dan onze vacatures

Zin in een kop koffie?

Wil je meer weten over 3fifty of een kop koffie drinken? Je bent welkom!

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je om een afspraak te maken. Je kunt ons ook zelf een belletje geven: 078-61 05 719.

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp