/
Over ons

Over ons

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. We zijn Solutions partner voor Digital & App Innovation en Infrastructure. Daarnaast zijn we preferred Microsoft Partner en volledig gespecialiseerd rondom Microsoft Azure en Microsoft 365. We helpen organisaties met de beste IT-oplossing en goed advies om te moderniseren.

Dit doen we op project- of consultancybasis. Ook helpen we onze klanten om hun kennis te verbreden met eigen trainingen. De Managed Services dienstverlening geeft klanten een ontzorgend en veilig gevoel. Het team van gedreven en gespecialiseerde collega’s werkt nauw samen in een informele cultuur waar vrijwel alles bespreekbaar is.

Een stukje geschiedenis

3fifty is al ruim 15 jaar een allround partner in de IT. In de begindagen bestond het werk voornamelijk uit het leveren van professionals voor de financiële markt en ICT-markt. Kort erna specialiseerden wij ons volledig in Microsoft System Center, om na een aantal jaar het dienstenaanbod uit te breiden met Microsoft Datacenter. De focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft-infrastructuur en IT-management.

Sinds de opkomst van de cloud is 3fifty meegegroeid met de Microsoft cloud platform-technologie en nu wordt er reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft cloud geleverd. Recentelijk zijn stappen gezet in de richting van IT Automation en rondom cloud Security.

Vandaag de dag houden we ons hoofdzakelijk bezig met het helpen transformeren van onze klanten naar de cloud. Daarnaast helpen we met het geven van advies en leveren van diensten m.b.t. Cyber Security en Managed Services. Als Cloud Solution Provider en (Microsoft)trainingsinstituut maken we onze dienstverlening compleet door de medewerkers van onze klanten op te leiden.

Kantoor 3fifty

Waarom 3fifty?

Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten.

“Ik was opzoek naar een bedrijf waar ik niet alleen mijn technische maar ook bedrijfskundige kennis kon gebruiken en door ontwikkelen. Doordat ik word ingezet voor zowel projecten als MSP krijg ik van dichtbij mee welk effect onze oplossingen hebben op de klant, dat is erg gaaf om te zien. Ik ben ook recent in de rol van CISO gestapt en mag nu ons beveiligingsbeleid aanscherpen en erop toezien dat we onze klanten zo nog beter en veiliger kunnen helpen. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, of dit nu thuis, op kantoor of bij de klant is. 3fifty geeft je de mogelijkheid om je rooster zelf in te delen.”
Sinds 2021 werkt Raymon als Cloud Consultant bij 3fifty. Hij heeft zich in korte tijd flink ontwikkelt en is daarom nu óók in de rol van CISO gestapt.

Missie

3fifty is een klantgericht ICT-consultancybedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer. Door onze kennis, in combinatie met onze cultuur en vooruitstrevende aanpak helpen we organisaties om het beste uit zichzelf te halen. We zijn transparant, je kunt op ons bouwen. We communiceren eerlijk en oprecht. Samen bouwen we aan de best passende oplossing.

Visie

Organisaties in staat stellen te werken met de nieuwste IT-technologieën, zodat zij innovatiever en moderner werken, is onze visie. We helpen hen met een IT-oplossing op maat en goed advies. Onze trainingen bieden medewerkers van klanten een kans om hun kennis te verbreden. Met Managed Services ontzorgen we organisaties volledig door hun IT-omgeving stabiel en robuust te maken.

Het 3fifty principe

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. Wij helpen onze medewerkers en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we volgens onze kernwaarden: L. I. F. T.

Logic, Intellect, Forward, Together.

Lees meer over onze kernwaarden en cultuur.

Video afspelen

3fifty: dé partner als het gaat om cloudtransformatie.

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Zin in een kop koffie?

Wil je meer weten over 3fifty of een kop koffie drinken? Je bent welkom!

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je om een afspraak te maken. Je kunt ons ook zelf een belletje geven: 078-61 05 719.

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp