/
/
Afstuderen bij 3fifty

Afstuderen bij 3fifty

In 2020 studeerde Mark af aan de opleiding Business IT & Management door een onderzoek naar en aanbevelingen voor ISO-certificeringen te doen. Hoe heeft Mark zijn stage ervaren? Je leest het in zijn afstudeerblog.

In de periode van februari tot en met juli 2020 heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij 3fifty. In twintig weken tijd heb ik onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor 3fifty op het gebied van certificering. Hierbij is er gekeken naar ISO-normen. Belangrijke vragen uit het onderzoek waren: Welke certificeringen zijn van belang voor 3fifty en haar klanten? Welke certificeringen zijn te behalen en op welke processen en/of dienstverleningen sluiten ze aan.

Goede begeleiding, gezellige sfeer

In de eerste vier weken van mijn stageperiode heb ik het elke dag naar mijn zin gehad op kantoor. Er heerst een informele sfeer en er worden vaak gesprekken aangeknoopt of een grap gemaakt. Ook zijn ze bij 3fifty niet vies van een potje tafelvoetballen, hier wordt dan ook graag en gretig gebruik van gemaakt. Behalve de gezelligheid was het ook erg fijn om er te werken. Vanwege de korte lijntjes kon je zo bij iedereen terecht met eventuele vragen.

Thuiswerken

Vanaf week vijf is iedereen gaan thuiswerken. Waarom, heeft iedereen wel meegekregen denk ik. Ik vond het jammer dat je elkaar niet meer zag, maar door de videogesprekken en chats was er toch nog contact onderling. Zo was er wekelijks op maandag een videogesprek met iedereen waar iedereen kort zijn of haar weekplanning doornam om elkaar toch up-to-date te houden en te zien/horen. Ik heb het geluk gehad dat mijn onderzoek niet leed onder het thuiswerken, ik kon mijn werk prima voortzetten vanuit huis, met de nodige videogesprekken. Tegen het einde van mijn stageperiode gingen we weer één à twee dagen per week op kantoor werken. Toen mijn stage klaar was, mocht ik van 3fifty nog een maand blijven om te helpen met het doorvoeren van mijn aanbevelingen en advies.

Eindresultaat: Geslaagd!

Na de eindpresentatie bij 3fifty over mijn bevindingen en aanbevelingen was men erg tevreden. Pas later na de zomer heb ik ook mijn scriptie succesvol weten te verdedigen tegenover school, waardoor ik nu afgestudeerd ben. Hiervoor wil ik 3fifty erg bedanken en als we straks allemaal weer op kantoor zitten zal ik zeker nog een keer met taart langskomen.

Ook iets voor jou? 

Is jouw interesse gewekt en zie jij ook een toekomst voor je bij 3fifty? Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden 3fifty voor jou heeft? 

Op onze vacaturebank staan alle openstaande vacatures. Zit er één voor je bij? Kom gezellig langs voor een kop koffie en meer informatie over 3fifty.

Ben jij nog bezig met studeren? Neem een kijkje op onze vacaturebank voor de openstaande stageplekken. Of neem direct contact met ons op

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Maik

Bekijk ook

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp