/
/
Even voorstellen: Marco

Even voorstellen: Marco

Met veel plezier verwelkomen we twee nieuwe collega’s in december. Marco is één van onze nieuwste aanwinsten bij 3fifty. Sinds 1 december is Marco werkzaam als Cloud Consultant. In dit artikel stelt hij zich voor en vertelt hij over zijn functie bij 3fifty.

Hoi Marco, wil jij jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Marco, ik ben 46 jaar en al 14 jaar gelukkig getrouwd. Daarnaast ben ik vader van 2 kinderen en hebben wij als gezin sinds twee jaar een hond. Eind jaren 90 ben ik begonnen in de ICT nadat ik heb gewerkt in de techniek en de chemie. Nadat mijn dienstplicht heb ik via een uitzendbureau verschillende werkzaamheden gedaan. Tijdens één van deze opdrachten ben ik erachter gekomen dat ik het werk van de systeembeheerder op locatie interessanter vond dat het werk dat ik op dat moment deed. Ik heb me toen laten omscholen tot ICT’er en ben daarna een nieuwe carrière gestart. Ik ben naast mijn werk diversen (Microsoft) certificeringen gaan behalen en dit is na al die jaren in de ICT een flinke lijst geworden. Mijn meest recente certificeringen zijn  Azure Fundamentals (AZ-900), Azure Administrator (AZ-104) en Terraform Associate.  Op dit moment heb ik mijn zinnen gezet op  Azure Solutions Architect (AZ-305) en Azure Virtual Desktop  (AZ-140).

Klinkt goed! Wat is de reden dat je bij 3fifty bent gaan werken?

Ik was op zoek naar een bedrijf in de buurt van huis die werkt met Microsoft Cloud technologie en die diversiteit hebben binnen het team zodat ik niet alleen maar met mannen zou gaan werken.
Toen ik 3fifty tegenkwam heb ik gebeld om een kop koffie te komen drinken. Het gesprek met Maik en Dave was direct goed en de sfeer tijdens mijn mee-draai-dag was ook meteen fijn, daarom wilde ik graag bij 3fifty komen werken.

Wat houdt jouw functie als Cloud Consultant in?

Als Cloud Consultant zal ik de klanten van 3fifty onder andere adviseren in het moderniseren van de werkomgeving en beter ondernemen. Het advies is op basis van de mogelijkheden bij de klant en altijd gebruikmakend van de technologieën van Microsoft. Zo kan er bij een klant gekeken worden hoe ze van de huidige IT-omgeving naar Azure Virtual Desktop kunnen gaan, wat er nodig is om te migreren naar de cloud of dat het beter is om een hybride omgeving te creëren.

Interessant! En wat vindt je daar leuk aan?

Het automatiseren van processen en met PowerShell of Infrastructure As Code (IaC) werken vind ik heel leuk zodat je (bijna) nergens meer naar om hoeft te kijken. Dit zal gepaard gaan met het moderniseren van de IT-omgeving, waarbij ik de klant kan helpen om hun werk en processen eenvoudiger te maken waardoor je aantoonbaar tijd bespaart. Door samen met de klant de beste oplossing te vinden en het te implementeren kun je altijd positief terugkijken naar de verandering.

Tot slot…. Wat is een fun fact over jou?

Ik ben gek op muziek en Vriend Van Baroeg. Baroeg is een podium voor harde, alternatieve muziek zoals rock en metal. Samen met mijn neven ga ik daar regelmatig naartoe en, in tegenstelling tot alle andere bezoekers tijdens een concert, staan wij graag in ons witte shirt tussen alle zwartgeklede mensen waardoor wij elkaar altijd makkelijk kunnen terugvinden. \


Bedankt Marco, heel veel plezier, succes en geluk! Ben je benieuwd naar alle diensten waarbij Marco jou kan helpen? Klik dan hier.

Of ben jij enthousiast geworden om bij 3ffity te komen werken? Kijk dan hier voor de openstaande vacatures.

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Karlijn

Bekijk ook

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp