/
/
Even voorstellen: Karlijn

Even voorstellen: Karlijn

Sales Marketing Coördinator

Nieuwe collega:

Karlijn van Es

Met veel plezier verwelkomen we onze nieuwe collega Karlijn van Es. Sinds 1 februari is Karlijn werkzaam als Marketing & Sales coördinator bij 3fifty. In dit artikel stelt zij zich voor en vertelt zij over haar functie bij 3fifty.

Hoi Karlijn, wil jij jezelf even voorstellen?

Ik ben sociaal en eigenwijs, maar heel leergierig. Ik ben 22 jaar oud en ben op mijn 21e afgestudeerd aan de opleiding Global Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben woonachtig in Rotterdam Zuid, voor mij de mooiste stad van Nederland. Naast leergierig ben ik reislustig. Alle landen waar meer zon is dan in Nederland zijn voor mij leuke bestemmingen! Ik heb dan ook een onwijs mooie en grote lijst met locaties voor mijn wereldreis in de toekomst.

Wat is een fun fact over jou?

Ik heb samengewoond met mijn broer en dat was één van de leukste tijden die ik heb gehad. Dit omdat we elke week wel naar onze stamkroeg gingen om speciaalbier te drinken. Ik ondernam in die tijd vaker iets met mijn broer dan met vrienden.

Klinkt goed! Wat is de reden dat je bij 3fifty bent gaan werken?

Bij mijn vorige werkgever zat ik niet helemaal op de juist plek. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging waar ik meer expertise op kan doen rondom marketing, zodat ik kan ervaren waar ik goed in ben en wat ik graag doe! Daarnaast gaven de eerste gesprekken een heel fijn gevoel en de sfeer op kantoor is erg prettig.

Wat houdt jouw functie als Marketing & Sales coördinator in?

Ik denk op strategisch niveau mee over sales en marketing gerelateerde zaken. Ik houd me bezig met relatieonderhoud bij bestaande klanten en gebruikers en ik ben verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Hierbij kun je denken aan campagnes, nieuwsbrieven en social media. Door middel van samenwerkingen met onze media- en marketingpartners zal ik voor nieuwe content zorgen.

Interessant! En wat vind je daar leuk aan?

Ik vind het leuk om bedrijven te helpen op strategisch niveau te groeien en ook het bedenken en uitwerken van marketingplannen en campagnes die bij kunnen dragen aan naamsbekendheid en het business resultaat.

Wat doe je naast je werk voor leuke dingen? Heb je hobby’s?

Ik heb meer dan genoeg hobby’s. Ik speel klarinet in een harmonieorkest, volg danslessen en ik speel badminton. Daarnaast spreek ik graag met vrienden af voor spelletjes en een drankje.


Bedankt Karlijn, heel veel plezier, succes en geluk! Ben je benieuwd naar de Managed Services van 3fifty, klik hier. Kom jij werken bij 3fifty? Voor onze vacatures neem je kijkje op onze vacaturebank.

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Maik

Bekijk ook

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp