/
/
Even voorstellen: Emma

Even voorstellen: Emma

Met veel plezier verwelkomen we twee nieuwe collega’s in december. Emma is één van onze nieuwste aanwinsten bij 3fifty. Sinds 1 december is Emma werkzaam als Cloud Consultant. In dit artikel stelt zij zich voor en vertelt zij over haar functie bij 3fifty.

Hoi Emma, wil jij jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Emma, ik ben 32 jaar en vorige maand verhuisd richting Den Bosch. Ik ben van een appartementje naar een mooi huis gegaan wat aan de rand van een natuurgebied ligt. Voordat ik de IT in ben gegaan heb ik Japans gestudeerd in Leiden. Toen ik 17 jaar was ben ik op uitwisseling geweest naar Japan en ik vond dat zo leuk dat ik Japans ben gaan leren, waarna ik ervoor heb gekozen om het te gaan studeren. Na mijn studie ben ik als servicedesk medewerker aan de slag gegaan. Dit klinkt na de Japans studie als een gekke stap, maar ik ben altijd al veel bezig geweest met computers. Ik deed vroeger met mijn vader computers bouwen en omdat hij vaart moest ik uitzoeken hoe alles werkte zodat ik contact met hem kon houden. De IT-wereld beviel mij wel en ben later aan de slag gegaan als werkplekbeheerder bij leuke klanten van mijn toenmalige werkgever. De vervolgstap was systeembeheerder voor diezelfde klanten en later ben ik nog aan de slag gegaan met endpoint management samen met 3fifty collega Marieke.

Klinkt goed! Wat is de reden dat je bij 3fifty bent gaan werken?

Mijn oud-collega Marieke is per september bij 3fifty gaan werken. Ik heb altijd contact met haar gehouden en zij was erg enthousiast over haar nieuwe werkplek bij 3fifty. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat Marieke mijn persoonlijke recruiter was. Los van Marieke haar enthousiasme wilde ik meer de consultancy kant op met mijn werk. Op mijn vorige werkplek was ik specifiek bezig met endpoint management, daarom wilde ik nu meer diversiteit in mijn werk.

Bij de eerste ontmoeting had ik meteen een leuk gesprek met Maik (CTO) en Dave (CEO). Het gesprek gaf me een goed gevoel en mijn verhuizing richting Den Bosch had ook wel een beetje invloed op de locatie van een nieuwe werkplek.

Wat houdt jouw functie als Cloud Consultant in?

Samen met collega’s Raymon en Marieke zal ik gaan werken voor een klant in Delft. Daarnaast ga ik misschien samen met collega Marco meewerken aan het moderniseren van een werkplek bij een andere klant. Verder zal ik ook werkzaamheden oppakken omtrent Endpoint Configuration Manager.

Interessant! En wat vind je daar leuk aan?

Ik denk graag mee met klanten om een oplossing te vinden die werkt voor hun en hun werk kan vereenvoudigen. Hiervoor moeten er slimme oplossingen bedacht worden in samenspraak met de klant. Klantcontact is één van de dingen waar ik naar uitkijk, omdat ik met mijn vorige werk weinig tot geen contact had met klanten.

Wat doe je naast je werk voor leuke dingen? Heb je hobby’s?

In mijn vrije tijd wandel ik heel veel met mijn hond Milo. Vooral sinds ik ben verhuisd, want ik woon nu naast een natuurgebied. Als ik niet met de hond aan het lopen ben, ben ik onder andere aan het gamen. Met vrienden speel ik het spel Valheim en samen met mijn vriendin speel ik het spel Warhammer. Ik heb pas een 3D printer besteld en zodra die binnen is ben ik van plan om Warhammer scenery te gaan printen. Ik kijk er nu al naar uit om met de printer aan de slag te gaan!

Tot slot… Wat is een fun fact over jou?

Ik heb alle Pokémon games gespeeld. Nou ja… alle? Niet de allernieuwste, maar wel écht bijna allemaal. Alle oude games en consoles heb ik nog in een kast liggen. Het is een mooie verzameling geworden waar ik stiekem best wel trots op ben.

Bedankt Emma, heel veel plezier, succes en geluk! Ben je benieuwd waar Emma jou bij kan helpen? Klik hier.

Wil jij komen werken bij 3fifty en ben jij benieuwd naar de openstaande vacatures? Klik dan hier.

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Karlijn

Bekijk ook

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp