/
/
Even voorstellen: Bjørn

Even voorstellen: Bjørn

Nieuwe Collega:

Bjørn

Met veel plezier verwelkomen we onze nieuwe collega. Bjørn is onze nieuwste aanwinst bij 3fifty. Sinds 1 oktober is Bjørn werkzaam als Managed Services Engineer. In dit artikel stelt hij zich voor en vertelt hij over zijn functie bij 3fifty.

Hoi Bjørn, wil jij jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Bjørn, ik ben 28 jaar en ik woon in Zoetermeer. Ik kan mezelf in twee woorden beschrijven; computer enthousiast. Voordat ik besloot om de IT-wereld te betreden heb ik de opleiding Grafisch Design en Media Development gedaan. Ik heb altijd een creatieve drive gehad, zodoende ben ik in media development terecht gekomen en heb ik veelal websites ontwikkeld. Voor mensen in mijn omgeving ontwikkel ik nog steeds websites. Het technische gedeelte van de opleiding vond ik altijd heel leuk en ik was er ook goed in. Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met computers en al snel heb ik mezelf leren programmeren waardoor ik dus handiger ben geworden met het technische aspect.

Klinkt goed! Wat is de reden dat je bij 3fifty bent gaan werken?

Toen ik klaar was voor mijn volgende stap ben ik gaan nadenken over mijn opties en heb ik lijntjes uitgezet bij vrienden. Op die manier ben ik via Raymon (Managed Services Lead / Consultant) bij 3fifty terecht gekomen. Tijdens het sollicitatieproces ontstond er al snel een prettig gevoel door de openheid van 3fifty. Al snel zag ik mezelf bij 3fifty werken.
Daarnaast is de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren zoals Azure Support voor mij een belangrijk aspect. Ik geloof in de business van 3fifty waardoor ik als IT’er niet alleen bezig ben met interne problemen oplossen, maar actief klanten kan gaan helpen.

Wat houdt jouw functie als Managed Services Engineer in?

Als MSE’er, afkorting voor Managed Services Engineer, ga ik ondersteuning verlenen aan klanten die onze clouddiensten afnemen. Dit houdt in het onderhoud, de migratie, database errors en nog meer. In de toekomst zal ik mogelijk ook direct voor klanten gaan werken waardoor ik mijn eigen klanten zal krijgen.

Interessant! En wat vind je daar leuk aan?

Ik heb het gevoel dat ik weer een hele nieuwe uitdaging aan kan gaan bij 3fifty en daar kijk ik enorm naar uit. Vooral de manier waarop 3fifty als bedrijf functioneert.
Verder het klantcontact. Ik krijg een fijn gevoel bij het helpen van mensen en met name helpen bij ingewikkelde problemen die ik kan oplossen.

Wat doe je naast je werk voor leuke dingen? Heb je hobby’s?

Er zijn een heel hoop dingen die ik doe in mijn vrije tijd. Het leukste is airsoft. Ik doe dat nu net een jaar en ik ben daarmee begonnen samen met mijn game-vrienden. We gaan zo vaak mogelijk en we zorgen er altijd voor dat de hele groep mee kan zodat alle rangen aanwezig zijn. Zoals al vrij duidelijk is game ik ook veel met die vrienden.

Nieuwe collega tekening
Nintendo N64 vector design

Tekenen is één van mijn hobby’s zonder mijn vrienden en ik ben er ook heel goed in. De foto hiernaast is mijn persoonlijke favoriet.

Het is een vector, dat houdt in dat het plaatje altijd scherp blijft. Dit is fijn voor onder andere posters en stickers. Er zit als het ware een soort grote rekensom achter en door de getallen groter of kleiner te maken kan je de afbeelding schalen.

Tekenen is niet mijn enige creatieve hobby. Ik doe ook audioproductie waarbij ik muziek schrijf en uitwerk in DAWS software en ik heb zelfs bij een platenmaatschappij gewerkt.

Tot slot heb ik in het verleden vrijwilligerswerk gedaan voor het Arcade Museum in Zoetermeer. Dat is het internationale game museum en ik werkte daar mee aan het restaureren van oude arcade kasten. Meerdere van mijn interesses en vaardigheden kwamen hierbij goed van pas.

Zie hier de werkende Pachinko!

Nieuwe collega
Pachinko arcade

Bedankt Bjørn, heel veel plezier, succes en geluk! Kom jij ook werken bij 3fifty?
Neem een kijken op onze vacaturebank voor onze vacatures.

Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe collega. Werken bij 3fifty en wordt jij onze nieuwe collega?

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Karlijn

Bekijk ook

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp