/
/
Eerste 3 maanden van: Raymon

Eerste 3 maanden van: Raymon

Raymon werkt bij 3fifty Cloud Consultant en voert diverse cloud projecten voor klanten uit. Hij heeft in zijn eerste drie maanden al gewerkt aan projecten voor onder andere Baggermaatschappij Boskalis en Broekhuis Administraties.

Diversiteit

Het soort klanten waar Raymon mee te maken heeft als Cloud Consultant verschild van enterprise klanten zoals Boskalis en TBI tot corporate en MKB klanten. Het verschil in contact blijkt tussen de verschillende soorten bedrijven niet heel groot te zijn. niet heel groot te zijn bij zijn klanten, want ook sommige van onze enterprise klanten hebben een informele communicatiestijl waardoor Raymon makkelijk kan schakelen met de klant en zijn contacten. Raymon is niet bang voor een praatje en daarom is het ook geen enkel probleem dat de MKB klanten wat vaker bellen als zij een vraag hebben. “De afwisseling in omgang vind ik juist leuk!” – aldus Raymon.

“Ik vind het heel tof dat we zoveel verschillende soorten klanten hebben, daardoor kan ik werken met een breed scala aan technieken en is geen opdracht hetzelfde.

Raymon, 3fifty
Boskalis

Security Ontwikkeling & Automatisering

Op het moment is Raymon bezig met een securityproject bij Boskalis waar we een security scan hebben uitgevoerd. Doormiddel van deze scan kunnen eventuele maatregelen die genomen moeten worden in kaart worden gebracht. Na het uitvoeren van de scan wordt er een adviesrapport opgesteld waarin wordt aangegeven welke aanpassingen gedaan moeten worden binnen de omgeving.

Raymon zit niet stil, zo is hij ook in onze eigen omgeving bezig om een aantal diensten, die wij leveren, automatisch uit te kunnen rollen naar de omgeving van de klant met behulp van Azure Bicep. Azure Bicep is een taal voor het declaratief implementeren van Azure-resources. Hiermee kunnen we op eenvoudige wijze omgevingen opzetten en hergebruiken via IaC (Infrastructure as Code).

Het grote voordeel van een automatische uitrol naar de klantomgeving is de consistentie van de uitrol waardoor je geen fouten meer kan maken met de inrichtingen ervan. Door de automatische uitrol leveren wij altijd dezelfde kwaliteit aan onze klanten. De eerste positieve reactie hebben we gekregen van Broekhuis Administraties. Broekhuis heeft een nieuwe AVD-omgeving waar zij heel tevreden mee zijn.

Continue Verbeteren

Binnen 3fifty zijn wij continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren, Raymon gaat hier binnenkort aan meewerken. Met behulp van het continu verbeteren van onze omgeving en diensten hebben onze klanten de zekerheid dat wij alles goed in de hand hebben.

Raymon van Tunen

“Ik krijg veel energie van mijn werk omdat ik niet alleen met de techniek aan het werk ben, maar mij ook bezig mag houden met bijvoorbeeld processen en procedures.

Raymon, 3fifty

Nieuwsgierig naar werken bij 3fifty?

Ben jij benieuwd hoe 3fifty als werkgever is? Neem gerust eens contact met ons op. Je kunt een email sturen naar werken@3fifty.eu. We gaan graag met je in gesprek.

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Karlijn

Bekijk ook

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp