/
/
Eerste 3 maanden van: Karlijn

Eerste 3 maanden van: Karlijn

3 maanden geleden is Karlijn komen werken bij 3fifty als Marketing en Sales coördinator. In haar eerste 3 maanden heeft zijn al gewerkt aan onder andere samenwerkingen met een SEO specialist om de marketing tot een hoger niveau te brengen. Als marketing en sales coördinator werkt Karlijn aan online marketing, het publiceren van advertenties en het voorbereiden op evenementen.

Online Marketing

Door haar functie werkt Karlijn niet aan klantprojecten zoals onze Cloud consultants. Des al niet te min werkt zij op haar eigen manier met onze klanten samen. “Op onze website plaatsen wij klantverhalen over succesvol afgeronde projecten. Voor die blogs regel ik de interviews met onze contactpersonen.” De klantverhalen zijn onderdeel van het websitebeheer en constant nieuwe content genereren. Ook SEO is een groot onderdeel wat van belang is voor onze website en daarvoor werkt Karlijn samen met een SEO specialist. “De SEO specialist traint mij op basisniveau waardoor ik zelf aan de slag kan gaan met het verbeteren van onze vindbaarheid online.”

“Voor de online marketing werk ik met diverse marketing tools om het meeste uit haar werkzaamheden te halen. De tools bieden inzicht in de interesses van onze websitebezoekers waardoor de strategische aanpak steeds verbetert kan worden.”

Offline Marketing

Naast online marketing werkt Karlijn ook aan offline marketing. “Ik heb twee mooie marketing acties opgezet. Eén daarvan is in het business magazine van een lokale voetbalclub en de twee is in Perspectief magazine, een businessmagazine die wordt verstuurd naar alle bedrijven aangesloten bij Stadion Feyenoord, aandeelhouders, partners en supporters. Feyenoord speelde op 25 mei in de finale van de Conference League en dat was voor 3fifty reden genoeg om een actie te delen met de lokale MKB’ers.” – Aldus, Karlijn.

Evenement Participatie

In oktober 2022 vindt de Las Vegas Edition van Techorama plaats. “Ik ben me aan het voorbereiden op één van de grootste IT-beurzen van Nederland waar wij partner van willen worden. Hiervoor is het van belang dat ik nauw in contact blijf met het team van Techorama zodat wij tijdig een mooie plek op de beurs weten te bemachtigen.”

Sales

“Tevens ben ik verantwoordelijk voor een stukje commerciële binnenkomst, waarbij ik contact heb met onze klanten. Wellicht spreken wij elkaar in de nabije toekomst!”

“Bij 3fifty is marketing meer dan het beheren van de social media kanalen. Samen met mijn collega’s heb ik de mogelijkheid om mee te denken op verschillende fronten en mooie acties op te zetten voor zowel huidige als nieuwe klanten.”

Karlijn, 3fifty

Nieuwsgierig naar werken bij 3fifty?

Ben jij benieuwd hoe 3fifty als werkgever is? Neem gerust eens contact met ons op. Je kunt een email sturen naar werken@3fifty.eu. We gaan graag met je in gesprek.

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Rutger

Bekijk ook

×

Hallo!

Welkom en leuk dat je op onze website bent. Heb je een vraag? Stel deze direct via WhatsApp. Of stuur een email naar info@3fifty.eu

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp